vineri, 4 noiembrie 2011

Ultima Noapte de dragoste, intaia noapte de razboi

     Cartea aceasta, scrisa de C. Petrescu, m-a facut sa imi schimb o idee. Lucrul acesta este ciudat deoarece sunt destul de incapatanata. De vreo 4 ani eram convinsa ca niciodata nu voi gasi o carte in lecturiile obligatorii impuse de scoala care intr-adevar sa ma surprinda; si sincer Baltagul, Mara si Harap-Alb nu au fost de ajutor. Sunt destul de pretentioasa cu literatura si nu prea agreez scriitorii romani. 
 DAR
     Am inceput sa citesc Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi si trebuie sa recunosc ca la inceput nu prea mi-a placut, totusi am observat dupa 4 pagini ca devine interesanta.

     Sunt abia la pagina 121 si spre rusinea mea nu citesc foarte des, deci s-ar putea sa dureze ceva pana sa devorez restul de 200 de pagini.

     Nu am facut postarea aceasta ca sa vorbesc despre carte in sine, nu. Poate cand o termin voi face, daca mi se va parea intr-adevar exceptionala. (Hm, uneori sunt cam critica, prea critica) Vreau doar sa subliniez cu uimire ca lectruile obligatorii pot deveni lecturi de placere. WOW. 

Ia uite cine suna tare si raspicat in castile mele de ceva timp:


ClasicUn comentariu:

Cristina Mihaela spunea...

Eu am citit cartea anul trecut si mi-a placut. Ce mi se pare cel mai interesant e ca autorul nu mentioneaza daca ea il inseala pe el sau nu...el are suspiciuni, dar nu e nimic cert. Sper sa iti placa:*